"V41 Consumables"

Тонери, картриджи, мастилени касети и ленти


www.vespo41.com -> консумативи    
  Veselin Lozev

 В областта на консумативите, Веспо-41 предлага:


  • Пълен асортимент оригинални консумативи на (тонер касети, касети за мастилено-струйни принтери, фолиа и хартии) за принтери на Canon, Epson, HP, Lexmark, OKI, Samsung, Xerox.
  • Касети и ленти за матрични принтери и касови апарати - собствено производство
  • Рециклиране на тонер касети
  • Рециклиране на касети за матрични принтери
Веспо-41 ООД притежава модерна високопроизводителна ултразвукова технологична линия REM-USA за производство и рециклиране на касети и ленти за матрични принтери.

Прецизното ултразвуково заваряване и висококачествените материали сертифицирани по ISO 9001 - мастилени ленти в херметични опаковки и детайли за касети, внасяни директно от Holl&Stoehr GmbH Германия и DCI - Англия, използвани в производството и рециклирането, гарантират високото качество на новите и рециклираните касети.

Рециклирането на касети за матрични принтери става чрез подмяна на мастилената лента с нова. Рециклираните касети не отстъпват по технологични показатели на новите. Рециклирането намалява разходите на потребителя, води до икономия на суровини и помага за запазването на природата от пластмасови отпадъци.Предлагаме и рециклиране на болшинството типове касети за лазерни принтери HP, Lexmark, Canon, Xerox, Samsung, Epson. При пълненето с тонер се проверява състоянието на барабана и почистващия нож на касетата (ако не са в отделен възел), и при нужда се подменят; затова по възможност носете последния отпечатан с тази касета лист за визуален контрол. Тонер-касетите трябва да се съхраненяват и транспортират в тъмни торбички за предпазване от светлина. Цената на възстановяването зависи от типа тонер, капацитета на касетата, наличието на чип (брояч) който се подменя и от необходимостта за подмяна на барабан, почистващ нож или ролери.Всичко това ни позволява комплексно да обслужваме нашите клиенти и значително да намалим разходите им по подръжка на компютърната периферия. По договаряне консумативите могат да бъдат доставяни на място.Наши клиенти са бензиностанциите на Shell на територията на София, Главболгарстрой, Банксервиз - София, Зираатбанк, УАСГ, Камара на строителите в България и други.HP LJ тонери    касета за матричен принтер

Ние сме на Ваше разположение!


Click to see Vespo-41 contact info - phone, Email, address!
Vespo41 On Facebook