"V41 Stormshield Network Security "

Веспо 41 ООД Централен офис: (++359 2) 869 9947, 958 9903


www.vespo41.com -> Stormshield NetAsq      Veselin Lozev

 Веспо-41 ООД е Златен партньор на Stormshield за мрежова сигурност.


Storshield Gold partner - network security  Фирмата е реализирала редица проекти в сектора на отбраната, правосъдието, образованието, банкови офиси, чуждестранни посолства и др.   Висококвалифицираните и сертифицирани от Stormshield специалисти притежават богат опит и умения и са готови да анализират потребностите Ви, да препоръчат оптималния вариант за Вашите нужди и да внедрят решението в изключително кратки срокове.

Вие трябва само да се свържете с нас, останалото ще свършим ние!

От края на 2012 г. водещият френски производител на устройства за мрежова сигурност NETASQ вече е част от европейският консорциум в областта на самолетостроенето, космическите изследвания, отбраната и сигурността Airbus Group и по-точно от неговото подразделение Airbus Defence and Space airbus defence and space През следващата година е осъществено сливане с Arkoon, друг френски доставчик на решения за информационна сигурност като новата компания оперира под името Stormshield.


Stormshield предлага комплексни решения за информационна сигурност в трите основни направления:

  • мрежова сигурност (досега под името NETASQ) - Stormshield Network Security;
  • сигурност на работни станции - Stormshield Endpoint Security;
  • сигурност на данни - Stormshield Data Security

Stormshield network security Веспо-41 е Златен партньор и предлага на българския пазар решенията на Stormshield в областта на мрежовата сигурност.Устройствата за мрежова сигурност от типа „всичко в едно“ предлагат комплексно решение на проблема с всички външни заплахи и атаки. С тях ИТ отделът получава едно-единствено устройство, гарантиращо пълноценна защита дори в условно наречения „нулев ден“, т.е. в момента на появяване на новата заплаха, преди производителите на решения за сигурност да са пуснали съответната антивирусна „добавка“.Още за Stormshield Network Security


 Устройствата за мрежова сигурност на Stormshield (NETASQ) са от типа "all-in-one" (UTM - UNIFIED THREAT MANAGEMENT) и са предназначени да удовлетворят в най-голяма степен нуждите на организациите от комплексна защита на тяхната информационна инфраструктура и срещу злонамерени атаки.

Фирмата NETASQ е създадена в 1998 г. с визията да осигурява защита на информацията за организации от всички размери - от дребния бизнес, състоящи се от няколко компютъра, до големи многосайтови инфраструктури. На основата на специално разработена технология ASQ (Active Security Qualification), устройствата NETASQ комбинират функциите на защитна стена, защита от неторизирано проникване (intrusion prevention), IPSEC, PPTP и SSL VPN, Web-филтриране, Антивирус и Антиспам. От 2014 г те вече се предлагат под новата търговска марка Stormshield.


 Защитните устройства на Stormshield са одобрени за употреба в сферата на отбраната по европейския стандарт RESTREINT UE, както и по NATO Restricted. Те притежават и сертификат Level EAL4+ International Common Criteria V3.1 (Международен стандарт ISO 15408 и ISO 18045). В резултат на това продуктите Stormshield се използват широко в структурите на Европейския съюз и поделенията на НАТО, както и в частни фирми, от малкия/среден бизнес и до големи предприятия.


Stormshield Certifications Устройствата съдържат всички необходими функции за ефективната защита на малки, средни и големи предприятия, доставчици на услуги и отдалечени потребители: откриване на натрапници в реално време, защитна стена на ниво мрежа и приложения, подробно филтриране на съдържание, вграден Касперски антивирус, защита от спам и шпионски програми, URL филтър, високоскоростни VPN по IPSEC и SSL, и управление на лентата за достъп.

UTM продуктите на Stormshield са изградени върху уникална технология ASQ за борба със заплахите в реално време. Технологията ASQ предлага многослойна защита, предотвратяваща атаки върху мрежата еи данните, без компромиси с производителността и скоростта на достъп.

 Защитната технология ASQ (Active Secure Qualification) е интегрирана в ядрото на ОС на основата на Free BSD, което осигурява по-малко обръщения към други програмни модули, работа в реално време и оптимална мрежова производителност. ASQ се базира на следните методи за анализ:
  • протоколен анализ
  • контекстен анализ
  • евристичен анализ
Когато тези методи се обединят, може да бъдат предотвратени неизвестни заплахи в деня на възникването им (0-day threat).
ASQ е в състояние да открива и блокира заплахи тип backdoor, шпионски софтуер и сканиране на портовете, може да филтрира връзки peer-to-peer, бързи съобщения (Skype, ICQ и пр.) и мултимедиен (видео, радио и др.) трафик.

stormshield golden paartner


Актуална информация за цените за инсталация и поддръжка можете да получите в нашия офис.

Не се притеснявайте, позвънете ни!

тел. 02/869 9947, 958 9903


Click to see Vespo-41 contact info - phone, Email, address!
Vespo41 On Facebook